Tegnap délután került sor az utolsó krakkói edzésre a csütörtöki megmérettetés előtt, a fiúk ugyanis ma reggel utaznak Poznan-ba, a második csoportmérkőzés helyszínére. Krakkón óriási vihar söpört át a délután folyamán, ezért az azzurrik fölázott talajon kezdtek tréningezni. Prandelli különféle védekező- és támadó-formációkat próbálgatott, majd a válogatottat két 9 fős csapatra osztotta, amik összemérték az erejüket. A rögtönzött találkozó a kékek 4:1-es győzelmével ért véget, Di Natale 2 gólt is szerzett, rajta kívül Montolivo és Thiago Motta talált a hálóba, míg a sárgák részéről Borini büszkélkedhetett a jól irányzott lövéssel. 

dinataleduplázott.jpg
kép innen: vwww.udineseblog.it

Barzagli a játékban ugyan még nem vett részt, de amíg a többiek a pályán gyakoroltak, addig neki atlétikai edzést tartottak, melynek során labdás feladatokat is végrehajtott. Az orvosok kizártnak tartják, hogy az olasz-horvát mérkőzésre helyrejön a sérülése, de arra látnak esélyt, hogy Írország ellen már ő is pályára léphet. Az edzés végén Christian Maggio optimistán nyilatkozott mind a mögöttük, és mind az előttük álló mérkőzésekről: "A spanyolok ellen nagyszerűen játszottunk, de tudjuk, hogy ez még kevés ahhoz, hogy nyugodtan hátradőljünk. Az olasz-horvát meccs sokat nyom majd a latban, ám ez az olasz válogatott képes lehet arra, hogy bárkin felülkerekedjen."

Szólj hozzá!

Címkék: olaszország edzőmérkőzés squadra azzurra

A bejegyzés trackback címe:

https://squadraazzurra.blog.hu/api/trackback/id/tr574584889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása