Olasz oldalbordák

2012.06.12. 18:15 *quicky*

A vasárnapi olasz-spanyol meccs után párás szemekkel lelkendezett Prandelli, Buffon és még jó páran a válogatottból, amiért az olasz köztársasági elnök, Giorgio Napolitano tiszteletét tette a stadionban és végigizgulta a játékot. Pedig aki jól figyelt, a közönség első soraiban láthatta az azzurrik feleségeiből, barátnőimből verődött maroknyi csapatot, aminek kitartó bíztatása szintén hozzájárulhatott a fiúk teljesítményéhez. Nézd meg, hogy drukkoltak a focistafeleségek és barátnők! 

Antonio Cassanoért nemcsak a felesége, Carolina Marcialis izgult, hanem 14 hónapos kisfia, Christopher is. Carolina külön mezt készíttetett magának és a kissrácnak: Cassano 10-es száma fölött Carolina az "amore mio" feliratot viseli, Christopher polóján pedig a "papá" felirat díszeleg.

misziszkásszánó2.jpg

 

misziszkásszánó3.jpg

misziskásszánó.jpg

 

Mellettük foglalt helyet Roberta Marchisio, a Juvéből jól ismert Claudio Marchisio felesége, két kisfiával, a 3 éves Davidevel és a tavaly márciusban született Leonardoval.

misziszmárkízió.jpg

 

A hölgyek között lencsevégre kapták Cristiana De Pint is, aki Riccardo Montolivo szíve választottja.

misziszmontolívó.jpg

 

Tőle nem messze kapott helyet Valeria Maggio, aki idén fogadott örök hűséget a Nápoly focistájának, Christian Maggionak.

misziszmággio_1.jpg

 

Alessandro Diamanti felesége, Silvia Hesieh tévés műsorvezető is magával hozta szerelmük gyümölcsét, és a csapatból nem hiányzott a kapitány, Prandelli oldalbordája, Novella Benini sem.

prandellinője1.jpg

prandellinője2.jpg

5 komment

Címkék: olaszország squadra azzurra feleségek és csajok

A bejegyzés trackback címe:

https://squadraazzurra.blog.hu/api/trackback/id/tr724583710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikka 2012.06.12. 19:35:11

Az olasz foci szebb mint a felesegek..

Hódos Hajnalka 2012.06.12. 19:52:19

@mikka: nekem bejönnek a csajok, olyan hús-vér nők, nem botsáska modellek.

sogeking 2012.06.12. 20:32:34

kár, hogy a nagy kedvencem nem volt ott :)

visszakettopadlogaz (törölt) 2012.06.12. 20:40:17

termeszetesnek tunnek a csajok, foleg amelyiken kokarda van! :D ( olaszorszagban belulrol csinaljak a kokardat azert nez ki ugy mint a milyenk )

c.vieri 2012.06.12. 23:44:15

@visszakettopadlogaz: hozzáteszem, úgy a "szabályos". "Urban legend" szerint Szendrey Júlia csinált először ma használt kokárdát Petőfinek (kívülről indulva piros-fehér-zöld), és így ragadt meg nálunk a használata. (az a lényeg, hogy lobogóként nézve a zászlót - óramutató járásával megegyező irányba fordítva függőlegesen tartva - a tetejét szintén óramutató járásával megegyezően tekerve kellene csinálni a kokárdát. Ennél egyszerűbben nem tudtam fogalmazni :) )

Montolivot irigylem! :D
süti beállítások módosítása