A spanyol bónusz

2012.06.19. 12:54 *quicky*

Nem tudom, felénk ezt úgy szokták kommentálni, hogy "basszus, mi nem ugyanazt a meccset néztük?", de ha Gigi szerint tökéletesen kihasználták a lehetőségeket és - ahogy szavaiból kiderül - ez egy jó meccs volt, akkor legyen, bánom is én. (Hajni megjegyzése)

 

 

buffoncassanoval.jpgA kép innen: ilpaesenuovo.it

 

Az azzurrik kapusa nem sokkal a tegnapi eredményes meccs után örömmel állt a Rai Uno újságíróinak rendelkezésére: "Az elmúlt négy nap nagyon derűs hangulatban telt, folyton az írek elleni meccsre gondoltam és nem izgattam magam a spanyolok miatt. Ahogy négy évvel ezelőtt a hollandoknak (akik Romániát legyőzve hozzásegítettek minket a továbbjutáshoz) mondtam, most a spanyoloknak van bónusza nálunk. Nagyon fontos számunkra a sikeres szereplés, mert a jól kihasznált helyzetek mellett akadtak olyanok is, amiket elhibáztunk, sokszor nálunk gyengébb csapatokkal szemben is. Ettől volt igazán kiegyenlített a teljesítményünk, és ezzel adtunk okot a kritikára. Az elsődleges  célunk eddig az volt, hogy a csoportból továbbjussunk, most, hogy ez megvalósult, még magasabbra tehetjük a mércét" - tekintett a jövőbe Gigi.


A riporterek arra is kíváncsiak voltak, hogy mit gondol a tegnapi teljesítményükről: "A srácok két csodálatos gólt lőttek, ami nagyszerű jel a jövőre nézve. Nagy szükségünk volt erre, tökéletesen kihasználták a kínálkozó lehetőségeket. Azokban a percekben, amikben a párhuzamosan zajló spanyol-horvát meccs végét vártuk, teljesen nyugodt voltam" - idézi fel Buffon a sokak számára izzasztó pillanatokat. "Mivel az Eb során négynaponta kerül sor megmérettetésre egy-egy csapat számára, érthető, ha a játékosok egy idő után elfáradnak. Éppen ezért azt gondolom, a mester jól teszi, ha szépen sorban mind a 23 azzurrot pályára küldi" - ez bizonyára Prandellinek is eszébe jutott már, de azért jó, hogy Gigi emlékeztette rá...

Szólj hozzá!

Címkék: olaszország buffon squadra azzurra vs írek

A bejegyzés trackback címe:

https://squadraazzurra.blog.hu/api/trackback/id/tr914598071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása