20120601-gazzetta.jpgSvájcban rendezik a nap mérkőzését. Mindkét csapat számára ez lesz az Európa-bajokság előtti utolsó felmérő. Ám úgy tűnik, hogy az a pontosabb, ha rögtön megkérdőjelezzük az olasz válogatott részvételét a kontinenstornán. Az oroszok ott lesznek. Az olaszokról ez nem mondható el: Cesare Prandelli szövetségi kapitány az olasz állami tévében azt mondta, hogy számára nem probléma, ha az olasz válogatott a bundabotrány miatt visszalép a labdarúgó Európa-bajnokságtól. (Zárójelben gyorsan zárjuk is le a témát: nyugi, Olaszország válogatottja részt vesz az idei tornán.)

Az olaszoknak amúgy sem volt könnyű az utóbbi napokban: földrengés rázta meg az észak-olaszországi Emilia Romagna tartományt, elmaradt a Luxemburg elleni felkészülési mérkőzés (a földrengés miatt), a bundabotrány egyre nagyobb méreteket ölt, őrizetbe vették Stefano Maurit, a Lazio csapatkapitányát, Domenico Criscitónak el kellett hagynia a válogatott edzőtáborát, stb. Nem sorolom tovább. Az oroszok két meccset játszottak az elmúlt héten: Uruguay ellen 1-1-es, Litvánia ellen 0-0-ás döntetlen. Nagyon úgy tűnik, hogy náluk sincs minden rendben. Egyik csapatnak sem megy az EB előtt. Miért remélem azt, hogy az olaszok fognak nyerni? Csakis azért, mert ők általában jól jönnek ki a nehéz helyzetekből. Az is előfordulhat, hogy az oroszok erődemonstrációt tartanak. Ettől eltekinthetnének. Itália egy- vagy kétgólos győzelmében reménykedek.

Várható kezdőcsapatok:

Olaszország: Buffon - Maggio, Chiellini, Barzagli, Ogbonna - De Rossi, Pirlo, Marchisio – Montolivo - Cassano, Balotelli.

Oroszország: Akinfejev - Anjukov, Saronov, Berezuckij, Zsirkov - Sirokov, Gyenyiszov, Zirjanov - Dzagoev, Arsavin, Kerzsakov.

1 komment

Címkék: olaszország oroszország edzőmérkőzés

A bejegyzés trackback címe:

https://squadraazzurra.blog.hu/api/trackback/id/tr574560056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hódos Hajnalka 2012.06.01. 20:18:16

édi ez a hiszti Prandellitől, majd Balotelli szorosan átöleli. még az is lehet, hogy Antonio együtt alszik vele, na.
süti beállítások módosítása