Az olasz válogatott eddigi Eb pályafutásának legfontosabb, Írország elleni meccsén Balotelli bravúros rugással csavarta be a labdát a zöldek kapujába, majd tőle már megszokott módon utat engedett a benne kavargó indulatoknak. Hogy pontosan mit mondott, senki sem tudja - azt hittük, Bonucci, aki befogta SuperMario száját, néhány órával a mérkőzés után világgá kürtöli, mi csúszott ki csapattársa száján, ez azonban elmaradt. Délelőtt Trapattoni, egy másik vehemens olasz sem tett lakatot a szájára, Balotelli megnyilvánulása pedig a meccs alatt szorult cenzúrázásra.

"Mit mondott? Mit mondott?" - kérdezgették kíváncsian Leonardo Bonuccit, aki nem szolgált túl sok hasznos információval: "Őszintén megmondom, nem értettem, hogy mit mondott, már csak azért sem, mert angolul beszélt. Azért tettem a szája elé a kezemet, mert valami olyat mondhatott, ami túlzás lett volna. Úgy gondoltam, jobb, ha elcsitítom a kedélyeket, mert Mario az ösztönei szerint cselekszik, és még a végén olyan dolgok hagyták volna el a száját, amiket később megbánt volna. Rengeteg indulat kavargott benne, aminek egy részét a góllal adta ki, a fennmaradót pedig szavakba öntötte..." Ezek után sejthetjük, hogy a jól ismert "Why always me?"-nél cifrább szöveget alkotott a nem épp úri neveléséről híres SuperMario...

pofabefog.jpg
kép innen: clandestinoweb.com

Míg a többiek örömujjongásban törtek ki a látványos gól után, Balotelli a dühének engedett utat. Egy gyakorlott szájról olvasó szerint Mario mindenkit melegebb éghajlatra küldött az édesanyjával együtt, a kérdés csak az, vajon kinek címezte mondanivalóját? A szakértők szerint azoknak a rasszista szurkolóknak, akik az elmúlt mérkőzéseken "huhogással" fejezték ki nemtetszésüket, illetve azoknak, akik élesen bírálták eddigi szereplését az idei Eb-n. Balotelli ezzel a gesztussal akarta elhallgattatni azokat, akik nem zárták őt a szívükbe, Bonucci azonban közbelépett, és magát Mario-t kényszerítette hallgatásra.

Arra, hogy Bonucci pályára lép az írek ellen, szinte senki sem számított, ahogy a RaiSport riportereinek mondta, még őt is meglepte: "Nem gondoltam, hogy a mester játékba küld, annyira váratlanul ért a csere, hogy még a bemelegítésre sem jutott elég időm. Az élet olykor váratlan helyzetek elé állítja az embert, amikre nem lehet eléggé felkészülni." Prandelli azután állította csatasorba, hogy klubtársa, Chiellini megsérült - olyannyira, hogy a legfrissebb orvosi vizsgálatok eredményei szerint az azzurriknak jó pár meccsen nélkülözniük kell az egyik legerősebb védőjüket. 

jujnemáááá.jpgkép innen:gqitalia.it

Balotelli újabb viharos megnyilvánulásáról több csapattársa is nyilatkozott: "Az öltözőben végül ő is mosolygott" - mesélte Barzagli, miután az újságírók megkérdezték, milyen hangulatban volt Mario, hiszen a stadiont baseball sapkával a fején, fülében fülhallgatóval, bosszús arckifejezéssel hagyta el. "Nagy rajta a nyomás, amit egyikünk számára sem lenne egyszerű feldolgozni. Az, hogy a mostani kirohanása kinek szólt: az őt kritizálóknak, a játékosoknak vagy az edzőknek, ötletem sincs" - folytatta a sérüléséből frissen felépült Barzagli. "Ha az idegessége ilyen gólokat eredményez, azzal mi csak jól járunk" - ez Gigi Buffon sommás véleménye a történtekről.

3 komment

Címkék: squadra azzurra balotelli Olaszország vs írek

A bejegyzés trackback címe:

https://squadraazzurra.blog.hu/api/trackback/id/tr654598886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.06.19. 21:28:27

Tökibának 8 meccses eltiltás a negroért, a bastardot meg majd nyilvánosan verik le rajta. :)

Tehetsége van ennek az "ösztönlénynek", szó se róla, de fejben már véglegesen elromlott. (de ezt nem ezért a gól utáni jelenetért mondom). Mondjuk azért vannak még így páran...
süti beállítások módosítása