Egyre közeleg a vasárnapi olasz-spanyol mérkőzés, és ahogy fogy az idő, egyre nagyobb az izgalom a játékosokban, Gigi Buffon - rajongói legnagyobb örömére - pénteken szakított időt arra, hogy a Facebookon posztoljon.

Lássuk, mit írt az 1-es számú azzurro:

"Ma végre kezdetét veszi az Európa Bajnokság, és hamarosan számunkra is véget ér a meccs előtti idegtépő várakozás. A spanyolok elleni mérkőzés miatt aggódom egy kicsit, ugyanakkor kíváncsian várom az első összecsapást. Olyan ez, mintha 2 évig készültünk volna egy vizsgára, és most végre megmutathatjuk, mire jutottunk. Mindannyian tudjuk, hogy egy vizsga során adódhatnak nehézségek és balul is elsülhetnek a dolgok, még akkor is, ha minden tételt megtanultunk. A legfontosobb ilyen helyzetekben, hogy hallgassunk az érzéseinkre, és irigylésre méltó testi és lelki kondícióval lépjünk pályára. Én ehhez ragaszkodom, ebben reménykedem, ebben hiszek...

kép innen: facebook.com/GianluigiBuffon

2-3 évet odaadnék az életemből azért, hogy elérhessük azt, amiről mindannyian álmodunk, amit mindannyian meg akarunk valósítani... Újra látni szeretném azt az Olaszországot, ami féktelenül ünnepel, és újra találkozni szeretnék olyan olaszokkal, akik határtalanul büszkék a válogatottra - ez lenne a legszebb ajándék, amivel lezárhatnánk az idei szezont. A tőletek kapott támogatás és szeretet nagyon sokat jelent mindannyiunknak - sajnos vannak, akik ezt az erős köteléket most megpróbálják elszakítani. Gondolkodjatok a saját fejetekkel, és ne hagyjátok magatokat eltéríteni hivatásos bajkeverők által! Mi mindent bele fogunk adni, ebben egészen biztosak lehettek. Reméljük, hogy elégnek bizonyul majd, a végén úgyis a jobb győz majd, és érte tapsolnak majd a szurkolók. Hiszen a sport a versengésről szól, a versengésben pedig tisztelni kell a győzni akarást és a méltó ellenfelet.

Mi készen állunk a küzdelemre, és tudjuk, hogy ti is mellettünk álltok! HAJRÁ OLASZORSZÁG...HAJRÁ AZZURRIK!!! Nagy ölelés mindannyiótoknak Krakkóból."

Mi is ölelünk, Gigi! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://squadraazzurra.blog.hu/api/trackback/id/tr344574704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása