Mert tegnap nemcsak Buffon meresztgette úgy a kispadon a szemét, mint a támadni készülő bika, és nemcsak ő temette a kezébe az arcát, hanem mi is. 

Hátha ettől jobb lesz. Legalább neki. 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://squadraazzurra.blog.hu/api/trackback/id/tr944560629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trpanj Tóni 2012.06.02. 10:46:00

Szemmeresztés ügyében nekem elsőre mindig Toto Schillaci jut eszembe. Úgy alakult, hogy az 1998-as foci vb idején Olaszországban voltam, Ancona mellett egy kis településen, s a helyiekkel néztem végig a Horvátország-Németország mérkőzést. Mindannyian a horvátoknak szurkoltunk (déli szomszédaink akkor oktatták focira a németeket), s csak azután maradhattam meccset nézni, miután meggyőződtek, hogy nem "tedesco" vagyok. Amikor megtudták, hogy magyar vagyok, akkor fülig érő mosoly és Puszkász említése közben elém raktak egy üveg bort, ingyen, igyak az egészségükre. Na, ott láttam egy képet, a mai napig nem felejtem el. Be volt keretezve, jól látható helyen lógott a falon. Ha jól emlékszem egy La Gazzetta dello Sport címlap volt, s ennyi volt rajta: Schillaci jellegzetes gólöröme és irdatlan nagy betűkkel a "Salvatore della patria" felirat.
süti beállítások módosítása