Nem tagadom, órákkal a meccs előtt már egy zabszemet sem lehetett volna oda dugni, ahova azt ilyenkor szokás. Az sem dobott fel, hogy Prandelli mosolyogva érkezett a sajtótájékoztatóra és azt mondta, jót tesz a csapatnak a pesszimista hangulat. Nekem nem tett jót. 

Most viszont örülök, és van is miért. Az agyonhájpolt spanyol csapattal végig fej-fej mellett haladtak a fiúk, nem volt semmi primadonnáskodás, nagyhalál, fetrengés, látványos műesés. Fegyelmezett játék, bazmeg, támadtunk, mondom, támadó foci reteszéknél ezt add össze!

Az első percekben még feszült voltam, aztán már csak amiatt idegeskedtem, a kommentátor nyelve nehogy végleg beszoruljon a spanyol csapat egészének seggébe, de nem, sőt, Kassai és a két asszisztens ánuszrózsája is fényesebben ragyogott a meccs végére, mint Salamon töke valaha. 

Di Natale a pályára lépett és a 60. percben akkora gólt rúgott, hogy még felordítani is elfelejtettem, a válaszra nem sokat kellett várni, ez ilyen, a spanyolok se azért léptek ma a fűre, hogy vereséggel vagy döntetlennel vonuljanak az öltözőbe. 

Az 1-1-es végeredmény elégedettségre ad okot - nekünk. A spanyoloknak azért elég gáz. De ki foglalkozik most a spanyolokkal? Gúnyolódtunk rajta eleget, de most ÉN írom, hogy szorosan magamhoz ölelném a fiúkat, igen, még Balotellit is, hát micsoda öröm az olasz válogatottat focizni látni végre! Prandelli tudja mit csinál, De Rossi az Isten, Pirlo maga a Csoda, szép volt, fiúk, szép volt, fiúk! 

Bővebb elemzés holnap reggel, most hagyjatok örülni! 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://squadraazzurra.blog.hu/api/trackback/id/tr204577380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

futballsz' · http://futballsznob.blog.hu 2012.06.11. 15:35:17

Hát ez több volt mint bíztató. A nagyobb kijelentésekkel persze érdemes megvárni a horvát meccset, de az olaszok nyitánya kellemesen meglepett.

Írtunk a meccsről egy kicsit és van hozzá egy csodálatos De Rossi videó, ajánljuk szeretettel. Bravó.

futballsznob.blog.hu/2012/06/11/instant_elemzes_3_nap
süti beállítások módosítása