Emlékeztek a Dél-Korea/Japán rendezte világbajnokságra, mikor délelőtt kezdődtek a közvetítések? Hát én igen. 2002. május 31. Azért emlékszem ilyen pontosan, mert előtte egy nappal érkeztünk meg a hajdúszoboszlói apartmanba. Beálltunk a mélygarázsba, kivettük a bőröndöt a csomagtartóból, felcihelődtünk. Abban a pillanatban, ahogy lekoppant a padlóra minden férfi rémálma, a kis cuki gurulós, kezdett szakadni az eső, jéggel és szélviharral súlyosítva. Harmadik nap késő délután már nem volt száraz ruhánk és csak azért nem haltunk éhen, mert az apartman alatt levő bisztró megközelíthető volt úgy is, nem kellett kilépni az utcára. A kilenclyukú hidat alig láttuk a zuhogó esőben, a meccseket viszont egytől-egyig, délelőtt, az ágyban heverészve.

Na, most ilyen nem lesz, lévén, emberi időben lesznek a közvetítések is. A foci eb minden meccsét közvetíti az m1. A csoportmérkőzések első szakaszában 18.00-kor kezdődik a nap első, és 20.45-kor a második mérkőzés. A meccsek előtt természetesen lesznek elemzések is, aki lemarad valamelyik meccsről, az másnap késő délelőtt, vagy kora délután bepótolhatja.

A csoportmérkőzések második szakaszában, június 16-19-ig a meccsek azonos időpontban, 20.45-kor kezdődnek, ezért az egyik mérkőzést az m1, a másikat a Sport1 közvetíti. A Sport1 összesen öt mérkőzést közvetít, amit az m1 a mérkőzések után azonnal megismétel.

Az Eb riportercsapata: Deák Horváth Péter, Gulyás László, Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő, Lantos Gábor és Menczer Tamás.

forrás: premier.mtv.hu

Szólj hozzá!

Címkék: közvetítés

A bejegyzés trackback címe:

https://squadraazzurra.blog.hu/api/trackback/id/tr104571616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása