Ma délelőtt Cesare Prandelli exkluzív interjút adott a RaiSport munkatársainak, ugyanis szükségét érezte annak, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba most, hogy egyre több játékosról derült ki, a zavarosban halásztak. 

 

"Ha arra kérnének, hogy fújjunk visszavonulót az EB-ről, mert ezzel jót teszünk a hazai labdarúgásnak, gond nélkül megtenném. Ami engem illet, nem csinálnék belőle problémát. Sok dolog van, amit ennél jóval fontosabbnak tartok. Nem szeretem a viaskodást, a korrekt versengést azonban nagyra becsülöm. Távol állnak tőlem az olyan pozícióharcok, melyek közben egyesek megfeledkeznek a lehetséges következményekről. Szívem szerint kizárólag a fociról beszélnék, de az, ami mostanában történik körülöttünk, más  megvilágításba helyezi a dolgokat. Azok a labdarúgók, akik gyanúba keveredtek, továbbra sem vesznek részt az európai játékokon. Ha ennek ellenére folytatni szeretnék a keresztes háborút, hát legyen! Hogy hogy érzi magát Buffon? Ő egy igazán erős és nagyszerű személyiség, de mindaz, ami a napokban játszódik, még őt is próbára teszi."

Őszintén reméljük, hogy Balotelli majd szorosan átöleli a Mestert, még az is lehet, Cassanónak megesik rajta a szíve és egy szobában alszik vele. 

Mi mindenesetre egyhangúlag megszavaztuk, hogy kölcsönadjuk neki a kislapátot, a dömpert és játszhat a pókemberünkkel is. Egy kicsit. Kíváncsian várjuk a második felvonást, címet már adtunk neki, a Fürdős Kurva. 

Szolgálati közlemény: Oroszország-Olaszország a félidőben 0-0. 

Szólj hozzá!

Címkék: olaszország azzurra bundabotrány prandelli focibotrány

A bejegyzés trackback címe:

https://squadraazzurra.blog.hu/api/trackback/id/tr494560212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása